۱- اندونزی رود Citarum: آلودهترین رودخانه دنیا بوده، حدود ۵ میلیون نفر در حاشیه این رود زندگی کرده و آب آشامیدنی خود را از آن تامین میکنند.
۲- اوکراین Chernobyl: پس از فاجعه هستهای چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ این روستا واقع در شمال اوکراین با جمعیت ۱۴۰۰۰ نفر در حال حاضر به دلیل آلودگی شدید هستهای خالی از سکنه شده.
۳- چین Linfen: این شهر آلودهترین هوا را در کل دنیا دارد. به طوری که گفته میشود اگر لباس خیستان را بیرون پهن کنید، پیش از خشک شدن سیاه میشود!
۴- شمال اقیانوس آرام: در مساحتی به وسعت ۲ برابر تگزاس جزیرهای از انواع زبالههای پلاستیکی در سطح آب شناور است.
۵- برزیل Rondonia: ایالتی در شمال غربی برزیل جایی که بیشترین صدمه به جنگل آمازون برای ایجاد چراگاه دامها وارد شده.
۶- هند رودخانه Yamuna: یکی از بزرگترین انشعابات رود گنگ است که از میان شهر دهلی عبور میکند و ۵۸ درصد ضایعات شهر به آن وارد میشود. با این وجود هنوز میلیونها نفر از هندیها از آب آن برای شستشو و آشامیدن استفاده میکنند.
۷- پرو La Oroya: واقع در کوههای آند در پرو، شهری پوشیده از دوده. سرب موجود در خون ۹۹ درصد از کودکان این ناحیه بیشتر از حد نرمال است.
۸- روسیه Lake Karachay: بر پایه گزارشهای سازمان نظارت جهانی بر زبالههای هستهای Karachay آلودهترین مکان بر روی زمین به مواد هستهای است. میزان آلودگی این منطقه به مواد رادیواکتیوی تا اندازهای است که قرارگیری در معرض تشعشعات حاصله حتی به مدت ۱ ساعت میتواند کشنده باشد.
۹- هائیتی: در گذشته ۶۰ درصد از این کشور دارای پوشش جنگلی بوده اما هم اکنون فقط ۲ درصد از جنگلها باقی مانده.
۱۰- زامبیا Kabwe: تپههای Kabwe سرشار از عناصر سرب و کادمیوم هستند و هیچ گیاهی در این منطقه قادر به رشد نیست.
۱۱-ویرجینیای غربی: Appalachia قله کوههای این منطقه در اثر استخراج معادن زغال سنگ و عملیات تخریبی متعدد به کلی نابود شدهاند.
۱۲- روسیه Dzerzhinsk: از نظر شیمیایی آلودهترین شهر جهان است. در سال ۲۰۰۳ نرخ مرگ و میر نسبت به تولد به ۲۶۰ درصد رسید. بین سالهای ۱۹۳۰ تا ۱۹۹۸ بیش از ۳۰۰ هزار تن مواد و ضایعات شیمیایی در این منطقه مدفون شده.
۱۳- آرژانتین Riachules Basi: نام این رودخانه در لغت به معنی آلودگی است. در حاشیه این رودخانه ۳۵۰۰ کارخانه در حال فعالیتند و انشعابات غیر قانونی فاضلاب این کارخانهها به این رودخانه ریخته میشود.